onsdag den 23. oktober 2013

Wok med Hoisin Sauce.....

I aften stod den på Wok med "Hoisin Sauce" fra Stokes!

Wok til 6 Pers:


Ingredienser:
1 kg wokstrimler af skinkekød
1 Palmekål
1 Blomkål
1 Potte frisk Basilikum
1 Pastinak
3 Gulerødder
3 Fed Hvidløg
2 Rødløg
4 Spsk "Hoisin Sauce" fra Stokes
4 Tsk Rød Karrypasta
2 Ds. Kokosmælk (light)
Rapsolie
Groft Salt

Skinkestrimlerne lynsteges i olie i Wokken. Steg små portioner kød af gangen. Kødet tages op af Wokken og de fint snittede grønsager lynsteges på samme måde i mindre portioner i Wokken. (Der skal stadig være "bid i" grønsagerne). Kødet lægges tilbage i Wokken og svitses med Karrypasta. Grønsager, Hoisin Sauce og kokosmælk blandes i og gives et opkog. Retten smages til med salt og serveres med Basmatiris.

"Hoisin Sauce" fra Stokes

"En lækker Sauce, som passer perfekt til and, kylling og skinkekød. En Soyasauce med en sød orientalsk smag"

Palmekål:

Palmekål er en form for grønkål og kan anvendes i retter i stedet for grønkål. Anvendes også i supper og passer rigtig godt i Wok.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar