mandag den 28. oktober 2013

Tunsalat og Pestobrød med Avocado

Tunsalat:

1 ds. Tun i vand, 1 lille ds. Bonduelle "Gourmet majs og chili" (165g), 1 lille finthakket Rødløg blandes og smages til med salt, peber og 2-3 tsk "Sweet Chili Sauce" fra Stokes.

Pestobrød med Avocado:

Groft brød ristes. Herpå: "Pesto Red Pepper & Almond" Fra "Olives Et Al". 1 moden Avocado skæres i tern og blandes med 1 spsk Citronsaft, Citronmelisse og Salt.
"Pesto Red Pepper & Onion"
Til tunsalaten fik vi groft knækbrød!

Prøv Økologisk Knækbrød fra Madame Butterfly:

MB-Fuldkornsknæk-sol-sesam
Fuldkorns Knækbrød fra "Madame Butterfly"

"Denne knækbrød indeholder hele 62% Fuldkorn og 22% Kostfibre"

Kan købes i FØTEX





Ingen kommentarer:

Send en kommentar