søndag den 20. september 2015

Verdens nemmeste Chokolademousse med Valrhona Chokolade...

Chokolade-Fabrikkens chokolade har nu fået sin helt egen side på hjemmesiden: 

Chokolade fra Chokolade-Fabrikken
Chokolade-Fabrikken anvender altid de fineste råvarer. Chokolade dragées og pladechokolade fra Chokolade-Fabrikken er håndlavet af Valrhona chokolade. 

Valrhona:
Valrhona mærket kommer fra Frankrig, hvor chokoladen produceres i landsbyen: Tein L'Hermitage. Valrhona regnes for noget af verdens bedste chokolade. Kakaobønnerne udvælges nøje og der anvendes kun modne kakaobønner, som har et mindre naturligt indhold af sukker. https://da.m.wikipedia.org/wiki/Valrhona

Verdens nemmeste chokolademousse:
Jeg er på det seneste blevet ret vild med at lave chokolademousse efter Mette Blomsterbergs opskrift: http://www.metteblomsterberg.dk/blomsterbergs-opskrifter/chokolademousse.aspx I forvejen er denne opskrift ret nem at gå til, og er blevet en af mine favoritter, når det lige skal laves dessert i en fart.... Og så gør det jo ikke noget, at kalorierne i denne opskrift er holdt på et minimum. Både mousse og pecan krokant kan tilberedes i god tid, inden gæsterne kommer.....
 Verdens nemmeste chokolademousse med Blomsterberg og Chokolade-Fabrikken
..... Men når det bare skal gå rigtig stærkt, kan et alternativ til Mette Blomsterbergs Pecan Krokant være hvid chokolade fra Chokolade-Fabrikken.... Prøv hvid chokolade med lakrids eller hvid chokolade med hindbær og mynte. Chokoladen hakkes og anvendes som topping på moussen og desserten ligner en million :-)



Ingen kommentarer:

Send en kommentar