mandag den 14. oktober 2013

Kyllingefileter med Pesto og Pastinak-Tsatziki.....

Sund aftensmad behøver ikke være tidskrævende......

Prøv disse kyllingefileter med en fantastisk peber/mandel pesto fra "Olives Et Al":

Pestoen smager, i modsætning til mange andre færdiglavede pestoer, af de friske råvarer den indeholder: Grillet Rød Peber, Mandel og Hvidløg........... Prøv også Pestoen i en kyllinge- eller tunsandwich, eller rør den op med lidt olivenolie og brug den som marinade i salaten!!

Kyllingefileter med "Red Pepper and Almond Pesto":

Kyllingefileterne vendes i "Red Pepper and Almond Pesto" (ca 2 tsk på hver kyllingefilet), drysses med lidt salt og hakket citrongræs. Kyllingefileterne sættes i ovnen ved 200 grader i 30-45 min, til kyllingefileterne er gennemstegte...... Kødet bliver ekstra saftigt hvis det steges under låg, som her, i Tupperwares "Ultra Pro"!

Pastinak Tsatziki:

Denne Tsatziki får lidt ekstra "bid" med Pastinak...... 1/2 agurk rives groft og blandes med 2 tsk groft salt og sættes til afdrypning i en si i 15 min. Væden presses helt ud af agurkeblandingen, som blandes med en fintrevet Pastinak, 3 pressede hvidløgsfed og 4 dl Græsk Yoghurt (2 %).

Råkost:

Til Råkosten brugte jeg det der lige var tilbage af sidste uges kasse fra Aarstiderne: 1 lille Spidskål, lidt Grønkål, 1/2 Radichio Salat, 1 æble, 1 rød Peberfrugt. Ingredienserne rives fint. 2 Appelsiner skæres i tern og vendes i råkosten sammen med Rosiner.

Til retten fik vi hasselback kartofler med skræl, penslet med Rapsolie og drysset med groft salt....... De uskrællede kartofler får lidt mere smag og flere af kartoflens vitaminer bliver bevaret!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar