lørdag den 26. oktober 2013

Derfor Avocado........

Avocodo og Rejer til frokost (1 Pers):

Ingredienser:
170 g Rejer i lage
4 store Salatblade
1 moden Avocado
1 Tomat
½ Rødløg
2 tsk "Red Pepper & Almond Pesto" fra "Olives et Al"
2 tsk Rapsolie
Citronmelisse til pynt
Salatblade, Avocado, Tomat og Rødløg anrettes på en tallerken. Pesto og Olie blandes og dryppes over salaten, som toppes op med Rejer og pyntes med Citronmelisse.
"Pesto Red Pepper & Almond" fra "Olives Et Al"

"Denne Pesto har en let krydret smag og er et rigtig godt match milde smag i rejer og Avocado"

Derfor Avocado:

Avocado
AVOCADO FOR DIN SUNDHED

Avocadoen er god for sundheden. Den indeholder masser af livsvigtige fedtsyrer samt A- og C-vitaminer, protein, kulhydrat, kalk og jern. Skal du passe på vægten eller kredsløbet skal du ikke undgå avocado, men derimod oste, rullepølser, spegepølser og lignende som indeholder mættet fedt og som kan give blodpropper og åreforkalkning.

Avocado har lige den  modsatte virkning: De umættede fedtsyrer heri opsuger de mættede og transporterer dem ud af systemet.

Umættede fedtsyrer er i øvrigt livsnødvendige, de aktiverer leveren og sætter kroppens forbrænding i vejret. Du skal også huske, at de umættede fedtsyrer når helt ud i hver en celle og giver din hud en naturlig blødhed indefra.

Avocado skal ikke kun høre festmiddagen til, den skal på bordet i hverdagen og levere dig en energi, din krop higer efter, og som ikke ødelægger dit hjerte eller dit kredsløb.




Ingen kommentarer:

Send en kommentar