søndag den 20. oktober 2013

Mørbrad med "Stokes" og Pesto Brød....

Mørbrad (6 Pers):

Ingredienser:
2 Mørbrad
2 Løg
2 Portabello Svampe
Bladene af 4 kviste Citronmelisse
1 l Piskefløde
3 spsk "Stokes" Chilli Ketchup
3 spsk "Stokes" Brown Sauce
Groft Salt
De afpudsede skiveskårne mørbrad, lægges i et ildfast fad sammen med svampe i tern, løg i både, Citronmelisse og drysses med Salt. Der lægges låg på fadet og retten sættes i ovnen ved 200 gr i 45 min. Piskefløde, Chili Ketchup og Brown Sauce blandes og hældes over retten, som sættes tilbage i ovnen i ca 30 min, uden låg.

"Stokes" "Chilli Ketchup" og "Brown Sauce" var en fantastisk kombination og gav en lidt sødlig smag til saucen. Man kunne godt formemme chilien, men retten var på ingen måde stærk.

Ovnbagte Grønsager: 

Ingredienser:
1 Broccoli
2 Porrer
3 Små Pastinakker
3 Gulerødder
Groft Salt
Olivenolie
Grønsagerne snittes fint, vendes i Olivenolie og salt og sættes i ovnen 15-20 min. Der må gerne være lidt "bid" i grønsagerne.

Køb de lækre Saucer fra Stokes og Pesto fra Olives Et Al hos Gfilt!


Pesto Brød:

Ingredienser:
1 Italiensk Grovflûte
1 Glas Pesto Alla Genovese fra "Olives Et Al"
1 bakke Blommetomater
Flute skæres i tynde skiver, lidt på skrå, ristes på brødristeren, smøres med Pesto og pyntes med Tomatskiver.

Familien var vilde med Pesto Brødene. Helt forståeligt at denne Pesto i 2011 vandt prisen: "Great Taste Gold"!!

......... Og retten blev serveret med ris:


Ingen kommentarer:

Send en kommentar