fredag den 2. maj 2014

Sæson for ramsløg.......

Endelig sæson for ramsløg. Ramsløg er efter min mening en undervurderet krydderurt. Ramsløg har sæson i maj og juni. Smagen af ramsløg minder mest om hvidløg og bladene har nogle af de samme egenskaber som hvidløg, blandt andet har ramsløg en styrkende effekt på immunforsvaret:
De seneste to uger, lækre ramsløg i kasserne fra Aarstiderne.

Ramsløg giver en mild krydret smag til både varme og kolde retter. Prøv f.eks. hjemmebagte madbrød med ramsløg og A'ROMs tørrede blomsterblade af morgenfrue og kornblomst........
 Hjemmebagt madbrød
......... eller en traditionel tsaziki med et lille tvist.
Tsaziki med ramsløg
Og ugens kasser gav naturligvis også anledningen til at der skulle findes på "ugens råkost". Det resulterede i denne lækre rødbederåkost med jordbær og pistacienødder.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar