søndag den 11. maj 2014

Fødselsdagsmenu med blomstertema!

Til weekendends dobbelt fødselsdag, blev Tørrede Morgenfrue- og Kornblomstblade det gennemgående tema.......

TIl forret en smagfuld suppe med rejer og cremefraiche som tilbehør:
 Suppe med gul karrypasta og rejer.
Til suppen serverede vi også hjemmebagte grissinistænger med morgenfrue og kornblomstblade. 
 Grissini med morgenfrue- og kornblomstblade
Grissinierne var bagt med størst del hvidhvede, som har mange af de samme egenskaber som almindeligt hvedemel, men er et sundere og mere fiberrigt valg.

Til hovedretten serverede vi en skøn kryddersmør, med morgenfrue og kornblomstblade fra A'ROM:
 Kryddersmør med Morgenfrue- og Kornblomstblade
Denne kryddersmør er god til kød, kartofler eller på brød. Vi serverde kryddersmøret som tilbehør til bagekartofler:
 Kryddersmør med Morgenfrue- og Kornblomstblade
 Opskriften findes på det inspirations- postkort, som følger med, når man køber Morgenfrue- og kornblomstablade fra A'ROM:
Tørrede spiselige blomsterblade
Og i aftenens fødselsdags dessert sneg de tørrede spiselige blomsterblade sig også ind, som pynt på kagen:
 Chokoladekage med Morgenfrue og Kornblomstblade
En absolut uimodståelig chokoladekage! Opskriften findes ligeledes på kortet, der medfølger, når man køber tørrede Morgenfrue- og Kornblomstblade.

Kagen er perfekt til aftenskaffen, eller som dessertkage:
Og så var fødselsdags desserten serveret: Chokoladekage med rabarberkompot, ananas, hindbær, flødekum og is.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar