mandag den 23. juni 2014

Sankthans Aften med hjemmelavede burgere og sundt tilbehør......

I vores familie har vi ikke så mange traditioner, når det gælder Sankthans Aften..... Ingen bål og ingen brændte pølser..... Men alligevel lidt Sankthans stemning hjemme med hjemmelavede burgere, som vi serverede med krydrede, gratinerede gulerodsstave......
 Hjemmelavede burgere med Chili Ketchup og ovnbagte gulerodsstave
.... Og hvad er en burger uden Stokes Chilli Ketchup?? Til nogle retter er vi egentlig mere til Stokes "Real Ketchup", men lige præcis til hjemmelavede burgere er Chili Ketchup helt fantastisk...... Og så kan selv de bedste burgerdressinger godt pakke sammen!.... Og så gør det selvfølgelig ikke noget, at Chillil Ketchup er et sundere og mere fedtfattigt valg end burgerdressing.

Burgerbollerne var hjemmebagte efter en let og luftig opskrift med rugmel:
 Store hjemmebagte burgerboller med gulerodsstave som tilbehør.
.... Og som tilbehør en sund snack med søde gulerødder, lidt stærkt fra Chilli Jam og en mild krydrert smag af tørrede spiselige Morgenfrue- og Kornblomstblade:
 Ovnbagte gulerodsstave med chilli jam og tørrede blomsterblade.
De ovnbagte gulerødder smager godt til forskellige kødretter. Vi brugte gulerødderne som tilbehør til vores hjemmelavede burgere. Gulerødderne er lækre som tilbehør eller som fyld i burgerne. 20 min i ovnen og gulerødderne var klar til servering. Der må stadig gerne være lidt "bid" i gulerødderne, når de serveres.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar