mandag den 16. juni 2014

4 nye opskrifter på hjemmesiden.......

Er de seneste dage kommet lidt bagud med at få de nye opskrifter lagt på hjemmesiden, her kommer 4 af de seneste retter, der er blevet vist på Instagram, for de der følger med der......

Min nye "spaghetti slicer" bliver flittigt brugt:

 Grønsagsspaghetti med italienske kødboller
I denne opskrift kom grønsagsspaghettien til at bestå af en blanding af squash og gulerødderne. Gulerødderne bidrog med lidt sødme til retten. Tomatsauce og kødboller var hurtigt tilberedt (Det meste af tiden i ovnen)..... En velsmagende og kaloriefattig ret. "Real Ketchup" fra Stokes giver retten en rund og afstemt smag. Ønsker man en stærkere sauce, kan "Real Ketchup" udskiftes med "Chilli Ketchup" fra Stokes.

Prøv også en fedtfattig skyrdressing med persille og rosenblade:
 Skyrdressing med persille og rosenblade
En hurtigt tilberedt salatdressing, som passer til de fleste salater. Mildt krydret og smukt dekoreret med rosenblade fra A'ROM. Blomsterbladene findes på hjemmesiden. Ved køb af de tørrede spiselige blomsterblade fra A'ROM, som findes i 3 forskellige varianter, medfølger gratis postkort med opskrifter og inspiration.

Aftenens opskrifter blev et "TØM KØLESKABET" projekt. De sidste grønsager fra Aarstiderne skulle bruges, for i morgen kommer de nye kasser..... Elsker når der kommer friske forsyninger :-)

Find opskriften på "Restegryden" her:
Restegryde
En nem hverdagsret, som vi serverede med jasminris. Grønsagerne i retten kan udskiftes med "det man lige har"........

Og så til 4. og sidste opskrift i denne omgang:
 Tomatsalsa med pære og ingefær
Tomatsalsa med eksotisk smag af pære og ingefær. Passer godt til de fleste kødretter.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar