mandag den 17. marts 2014

Strik og Grøn Te mod Stress.........

Endelig tid til at "strikke en pind"...... 
Snart færdig med næste Gfilt model!
Men burde nok prioritere strikketøjet lidt oftere..... Strikning virker afstressende. I nogle sammenhænge benytter man sig faktisk af "strikketerapi". Undersøgelser viser, at pulsen falder efter bare 20 min. med strikkepindende!

Strik og Grøn Te mod Stress
Grøn te har længe været kendt for sin positive indvirkning på helbredet. Der er også lavet undersøgelser, der tyder på, at fem kopper grøn te om dagen eller derover forebygger stress..... En videnskabelig undersøgelse viser, at forbrug af grøn te er omvendt proportional med psykiske lidelser: 

"Den videnskabelige undersøgelse:

Baggrundsoplysninger 
Formålet med denne epidemiologiske undersøgelse var at fastslå, om grøn te er forbundet med nedsat risiko for psykisk lidelse. Tværsnitsdata fra 42.093 personer (2.774 af disse havde psykiske lidelser) i alderen 40 år eller mere, blev analyseret efter at have været korrigeret for alder, køn, tidligere sygdom, body mass index, rygning, alkoholforbrug, motion, kost samt andre faktorer. 

Resultatet 
Der er stadig virkningsmekanismer som skal undersøges grundigere, men faktum er at fem kopper grøn te eller mere om dagen resulterede i et 20% fald i tifældet af psykiske lidelser i forhold til dem, der kun drak én eller færre kopper om dagen. 


Konklusion 
Grøn te forbrug er omvendt proportionelt med psykiske lidelser."

Ovenstående oplysninger er lånt på hjemmesiden: www.doctorsnatural.dk. Læs mere her: http://www.doctorsnatural.dk/TEMANUMMER/2009-11-04-green-te-stress.htm-

Ingen kommentarer:

Send en kommentar