torsdag den 13. marts 2014

Eksklusive smagsprøver fra Secret Kitchen!

Har netop modtaget to dåser te af mærket "Forgeron & Blanc" fra Secret Kitchen:
Forgeron & Blanc
Forgeron & Blanc er et tysk firma, med mange års erfaring og ekspertise i udvikling af te af den fineste kvalitet. Fra Forgeron & Blanc, findes ialt 13 helt unikke teblandinger...... 
Forgeron & Blanc
Og embalagen siger det hele......
Forgeron & Blanc
To smukke tedåser: Til venstre en hvid te med smag af Ribs, Kardemomme og Rød Kornblomst og Til højre en rooibos te med smag af Kanel, Fennikel, Citronmelisse og Prikbladet Perikum, samt æble og appelisn aroma.

Når man åbner dåsen med den hvide te: "Lulu D'argent", mødes man af en skøn krydret duft......
Store teblade blandet med store flotte bær:
Hvid te kommer fra samme busk som grøn og sort te. Bladene plukkes i det tidlige forår, inden knopperne brister. Forarbejdningen af de hvide teblade er anderledes end den grønne og sorte te. Det betyder, at flere af teens sunde egenskaber bliver bevaret i processen.

Hvid te, som mange kender den fra supermarkederne, er en te, næsten helt uden smag, men det er langt fra tilfældet med denne teblanding. 
"Lulu D'argent" er en smagsoplevelse ud over det sædvanlige.... Teen er en udfordrende smagsoplevelse, en blanding af sødt og krydret.... Én af de teblandinger som bliver bedre for hver kop.... Godt vi lavede en hel kande.... Man kan godt blive lidt "afhængig" :-)
Teen brygges i 85 C varmt vand og tækketiden er 4-5 min.

Kan næsten ikke vente med at åbne dåsen med rooibos te: "Candy Lodge"!!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar