lørdag den 28. september 2013

Efterårs Hygge med Clemente Filtsko!

Lørdag morgen og Emma er "flyttet ind" i sine nye hjemmesko fra Clemente og er klar til lidt morgen hygge på sofaen!

I håret: Gfilt Hårbånd og Clemente Filtsko på fødderne!

I år faldt valget på den seneste pigemodel fra Clemente Copenhagen:

I vores familie er vi vilde med Clementes hjemmesko! Efterhånden er hele familien, fra børn til bedsteforældre blevet forsynet med et par! De seneste to år, har Emma haft modellen med sommerfugl og blomster i pink. I år ønskede hun sig den nyeste model, med mariehøne på den ene sko og lyseblå skyer på den anden!:


Naturmaterialer:

Clementes hjemmefutter er 100% Håndlavet i Naturmaterialer! En sjov detalje ved hjemmeskoene er, at der både indvendigt og på sålen, er placeret et lille mærkat, hvor den person, der har fremstillet skoen, har skrevet sit navn:




........ Og i håret har Emma et fint håndlavet hårbånd fra Gfilt:



Hårbåndet bindes i nakken! Kan bindes i den ønskede størrelse, så den er let at tage af og på. Behøver altså ikke at bindes op hver gang hårbåndet skal af og på!

Gfilt Unika:

"Gfilt Unika" er egne håndlavede designs, strikket og hæklet i kvalitetsgarn. 

Webshop:


Der kan bestilles via hjemmesiden allerede nu, men betaligssystemet fungerer desværre ikke endnu. Indtil dette er etableret, kan varerne købes ved bankoverførsel eller via Gfilts profil på Trendsales!

Følg Gfilt på Facebook og få besked, når betalingssystemet fungerer, samt info om nyheder, tilbud og konkurrencer: Synes godt om siden her: HER!








Ingen kommentarer:

Send en kommentar