1 Palmekål
1 Blomkål
1 Potte frisk Basilikum
1 Pastinak
3 Gulerødder
3 Fed Hvidløg
2 Rødløg
4 Spsk "Hoisin Sauce" fra Stokes
4 Tsk Rød Karrypasta
2 Ds. Kokosmælk (light)
Rapsolie
Skinkestrimlerne lynsteges i olie i Wokken. Steg små portioner kød af gangen. Kødet tages op af Wokken og de fint snittede grønsager lynsteges på samme måde i mindre portioner i Wokken. (Der skal stadig være "bid i" grønsagerne). Kødet lægges tilbage i Wokken og svitses med Karrypasta. Grønsager, Hoisin Sauce og kokosmælk blandes i og gives et opkog. Retten smages til med salt og serveres med Basmatiris.
![]() |
"Hoisin Sauce" fra Stokes |
"En lækker Sauce, som passer perfekt til and, kylling og skinkekød. En Soyasauce med en sød orientalsk smag"
Ingen kommentarer:
Send en kommentar