Hjemmebagte boller med Hvidhvede og Jordskokker!
Hvad putter man lige i bollerne?.... Det man lige har!! Og jeg havde lige en pose Jordskokker! :-)
Resultatet blev i disse lækre og sunde boller, som stadig er bløde og saftige dagen efter!
Fiberboller med Jordskokker |
Prøv bollerne med Lemon Curd eller en af de lækre marmelader fra "Cartwright and Butler" eller "Secret Spread" Fra Secret Kitchen.
Jordskokker:
Jordskokker |
Jordskokker har en karakteristisk nøddeagtig smag og er rige C-vitamin og K-vitamin.
Hvidhvede:
HvidHvedemel fra "Finax" |
HvidHvedemel har et højt indhold af fuldkorn og kostfibre.
Undersøgelser viser, at et højt indtag af fuldkornsproduker forebygger hjerte-kar sygdomme og kræft..... Og så har HvidHvede nogle af de samme bageegenskaber som almindeligt hvedemel. Man skal dog være opmærksom på, at HvidHvede, som andre grove meltyper, kræver mere væske i dejen. Man skal altså beregne lidt mindre mel, når man bager. Gerne en kombination at HvidHvede og almindelig Hvedemel.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar