mandag den 9. december 2013

Sund Dip til Sunde Snacks!

Avocado, fuld af livsvigtige fedtsyrer, fedtfattig og proteinrig Skyr, lidt citron, Chili Jam fra Stokes, Salt og Hvidløg, blev til denne sunde Dip:

Avocado Dip med Chili Jam fra Stokes
........God smag og masser af sundhed fra frisk Hvidløg:

Ét feds Hvidløg

Derfor Hvidløg:

Hvidløg styrker immunforsvaret og er med til at vedligeholde et normalt kolesterol niveau. Det er stoffet Allicin i Hvidløg, som giver Hvidløg sin karakteristiske lugt og som regnes for at være stærkt bakteriedræbende! læs mere om Hvidløg på Wikipedia!

Sammen med dippen, sunde Rustikki Snacks:

Som Velkomst-Snack eller tilbehør til maden, eller bare som et sundt alternativ til Chips og lignende:
Rustikki Snacks

Om Rustikki:

Denne serie af snacks, knækbrød, kiks under navnet RUSTIKKI er lige til at bruge til snacks, forretten, i stedet for brød til maden, til pestoen eller osten.
Er du på jagt efter den perfekte smagsoplevelse, der kan begejstre din familie og gæster?
Så har du det ligesom Ejgil Johansen, som er manden bag disse fantastiske varer.  Ejgil er tredje generation i en bagerfamilie, med en stolt tradition for godt brød og smag.
Idéen til Rustikki produkterne kom,  fordi Ejgil ville lave nogle snacks, der var lige så fristende som chips.  Bare meget lækre og sundere.  Bagt med mel, frø og kerner.
Rustikki er lavet af opskrifter baseret på surdej og kun tilsat gode råvarer, krydderier og kærlighed til det gode brød.
Glæd dig til at sætte tænderne i Rustikki produkterne. De sunde og sprøde crackers er delikat krydrede og det perfekte tilbehør til middagen. 
Fristende appetitvækkere, lækre i madpakken, på turen, på frokostbordet eller som sprøde appetizers til dine gæster



Ingen kommentarer:

Send en kommentar