Pebernødder:
Pebernødder med Appelsinskal |
Emma elsker vaniljekranse......
Verdens Bedste Brunkager.......
...... Fortjener en rigtig Brunkagedåse fra Maileg:
Kagedåse, Brunkage fra "Maileg" |
Opskriften på disse lækre og sprøde brunkager har jeg fået af en kollega. Brunkagedejen formes og dejstængerne sættes i fryseren, så de kan skæres så tyndt som muligt. Skal bages uden brug af bagepapir, ligesom i gamle dage! :-)
Kagedåse, Brunkage fra "Maileg" |
"Bedstemors Brunkager"
Ingredienser:
375 g Mørk Sirup
625 g Smør
500 g Flormelis
1250 g Hvedemel
15 g Potaske
1 tsk Allehånde
1 tsk Stødt Nellike
100 g smuttede og fint hakkede Mandler
Skal og saft af 1 Citron
Der skal ikke bruges bagepapir!
Hvis dejstængerne lægges i fryseren nogle timer, er kagerne meget nemmere at skære i tynde skiver.
Bages i 5-6 min ved 200 C.
Kagedåse, Brunkage fra "Maileg" |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar